Holdbeskrivelser
Årets danse (valgt på inspirationsdagen i Dansk Linedancer Forening) vil blive udlært på de hold, der svarer til dansens niveau. Vi tilstræber at danse de såkaldte klassikere på holdene.
 
Der danses til både country og non-country musik.
 
Principielt vil en dans udlæres i en uge og repeteres ugen efter.
 
Vi danser for at have det sjovt, det er derfor vigtigt, at du vælger det hold, der passer lige netop til dit temperament og dækker dine behov. Tag evt. en snak med instruktøren, hvis du er i tvivl.
 
Absolut Begynder
Henvender sig til helt nye dansere, der aldrig har danset linedance før. Der startes med enkle basistrin, og du vil ved sæsonens afslutning kunne danse med ved klubbens egne arrangementer.
 
Begynder
Holdet er for dig som har danset i et år, og for dansere som gerne vil have opfrisket basistrinene.
 
Easy
Holdet for dem, der kun vil danse på beginner/high-beginner niveau, eller som blot vil danse en ekstra time om ugen.
 
Oldies
Et hold, hvor vi genopfrisker nogle af de gode gamle klassikere. Niveauet spænder fra begynder til intermediate. Holdet er for alle, som har danset min. 2 år.
 
Fortsætter
En naturlig fortsættelse for begyndere, der gerne vil have flere udfordringer. På holdet vil du lære flere basistrin og flere trinkombinationer.
 
Forsætter +
Fortsætter+ er for de dansere på fortsætterholdet, som ønsker mere udfordring. Niveauet på holdet vil ligge lidt højere end det gør på fortsætterholdet men knap så højt, som det har været på øvet hold.
 
Opvisnings-/rejseholdet
Holdet henvender sig til dansere med en vis erfaring. Du har styr på basistrin og drejninger. Du har lyst til at lære nye og anderledes danse i forskellige genrer og sværhedsgrader.
 
Ret til til ændringer forbeholdes.
Dusty Boots | CVR: 30868854 | 9530 Støvring  | dustyboots.linedance@gmail.com